La rândul meu, și eu am fost în situația ta, aceea de gravidă, de două ori, și mi-a fost greu să-mi găsesc hainele potrivite. În fiecare din cele două sarcini, am ajuns să port și haine din garderoba soțului. Însărcinată fiind cu  Sara, băiețelul meu Filip care avea trei ani pe atunci, mă intreba de ce port „hainele lui tati”. Îmi amintesc, și acum,  disconfortul și nepotrivirea garderobei, pe care o aveam atunci la dispoziție si pe care mă chinuiam să o adaptez situației de atunci…

Așa că, după ce am nascut-o pe Sara, mi-am dorit să fac ceva în această privință, să pot ajuta vestimentar cât mai multe femei gravide. Am creat această afacere, care poartă în numele lui primele silabe din numele celor doua minuni din viața mea, Sara și Filip, și-am pornit la drum, nu înainte de a lua alături de mine câteva branduri cu rezonanță din domeniul „maternity fashion”. Așa s-a născut Safimama – magazinul de haine (online și fizic) pentru gravide din Arad

Scopul meu este de a ajuta mamele din Arad, să știe că au o comunitate în jurul lor. Mă simt foarte pasionată de ceea ce fac, vreau ca femeile să știe care sunt opțiunile lor în ceea ce privește îmbrăcămintea din perioada gravidității și a alăptării. E ceva de care mi-ar fi plăcut să fi beneficiat, în perioada în care am fost însărcinată.

In perioada de primăvară-toamnă, magazinul găzduiește periodic evenimente pe subiecte pre și post-natale, consultanță în lactație, întâlniri de grup și alte evenimente, în special pentru femeile însărcinate și tinerele mămici, dar și pentru tătici.

Pe 25 aprilie, Safimama sărbătorește un an de la deschidere, așa că așteaptă o parte din cele peste 500 de mămici care i-au trecut deja pragul dar și pe cele care încă nu au vizitat-o, la o întâlnire cu degustări de prăjituri, băuturi dar și o tombolă pentru vauchere cadou.